Најголемиот пловечки хотел

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека најголемиот пловечки хотел во светот е “Allure of the Seas”, кој е во сопственост на светската компанија Royal Caribbean Line?! Должината на овој “хотел” изнесува 360 метри и во него можат да се сместат 6300 гости.

 

Слични написи