Најголем базен во светот

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека најголемиот базен се наоѓа во Чиле, во хотелот „San Alfonso del Mar resort “? Овој базен има должина од еден километар што е еднакво на 6000 олимписки пливачки базени.

 

Слични написи