Најголемата хотелска групација

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека IHG (Intercontinental Hotel Group) е најголемата хотелска групација во светот?! Таа располага со преку 600 илјади соби и повеќе од 4,500 хотели во светот. Во овој бренд се вклучени:  InterContinental, Crowne Plaza и Holiday Inn.

 

Слични написи