Македонија се претстави на Меѓународниот саем за туризам во Солун

by ugostitelstvo.mk

Република Македонија во организација со Скопскиот саем и македонскиот конзулат во Солун, со свој штанд учествуваше на Солунскиот саем кој започна на 13ти ноември и траеше до 16ти ноември.

Покрај убавините на Македонија беа претставени и туристичките можности на Русија, Турција и Бугарија.

Пред 2 месеци, во септември, Македонија по повеќе од 10 години беше учесник на Солунскиот меѓународен саем, каде што министерот за странски инвестиции Џери Наумов ги презентираше можностите за туристичко инвестирање во Македонија.

Слични написи