Le Grand Tasting 2014

by ugostitelstvo.mk

le-grand-tasting-166x166

Ноември 28 – 29 2014

Париз, Франција | Festival Website


Le Grand Tasting 2014 – Le Festival des Melleurs Vins се одржа во одлична атмосфера, а беше проследен со дегустирање на високо квалитетни вина кои беа одбрани од најголемиот вински критичар Bettane Desseauve.

 

 

 

 

Слични написи