Најсеверниот хотел во светот

by ugostitelstvo.mk

 Дали знаевте дека најсеверниот хотел во светот е „Nordpol Hotelet“?  Хотелот се наоѓа во Ny-Ålesund, најсеверната населба во Норвешка, во чија близина има единствено воени бази

 

Слични написи