Без многу напор до портокалот!

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека портокалот го лупите погрешно? Ви претставувам еден побрз и полесен начин како да уживате во вашиот портокал.
2014-02-11-how-to-peel-an-orange-animation-680x324

Оваа техника најдобро можете да ја користите со мандарина или портокал. Едноставно исечете ги страните на овошјето и потоа само пресечете до пола.

2014-02-11-how-to-peel-an-orange-1-680x324

Уживајте.

Слични написи