Хотел со 7 ѕвездички

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека во светот има хотел со 7 ѕвездички? Спектакуларниот хотел  „Burj Al Arab“  има форма на бродско сидро и претставува симбол на туризмот во Дубаи.

 

Слични написи