Хотел направен од сол

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека „Hotel de Sal Playa“ во Боливија е целосно направен од сол? Овој хотел е изграден од талентирани занаетчии во 1993 година и е еден од главните туристички дестинации.

salt-hotel (10)_thumb

Слични написи