„Izmailovo“ – најголем хотел во светот

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека во хотелот  „Izmaylovo“  во Москва важи за најголем хотел во светот? Овој хотел располага со 4 единици, кои бројат вкупно 7,500 соби.

Слични написи