„Hotel Everest View“, хотел со директен поглед на Mount Everest

by ugostitelstvo.mk

Дали знаевте дека  Hotel Everest View“ има надморска висина од 3880 метри? Хотелот се наоѓа во националниот парк Nepal’s Sagarmatha. Од овој хотел имате директен поглед на Mount Everest.

Слични написи