Футуристичка презентација на храна во “Slow Food“ ресторани [ВИДЕО]

by ugostitelstvo.mk

Во ова видео можете да видите како со помош на напредната технологија, „Slow Food“ рестораните ја презентираат својата храна.

Изборот за презентирање на храната е во зависност од ресторанот и од понуденото мени, но во секој случај креативноста и грижата е огледало за гостите.

Слични написи