Double-decker кафуле во Загреб

by ugostitelstvo.mk

Лондонски dobule-decker автобус, трансформиран во кафуле, се појави како атракција на манифестацијата “Advent u Dubravi” во Загреб, Хрватска.

Автобусот е музејски примерок на познатата лондонска икона, произведен во 1975-та година, сега пренамемет во полно-функционален угостителски објект во кој ќе можат да уживаат загрепчани од 29-ти ноември до 5-ти јануари следната година.

Слични написи