BBC Good Food Show Winter

by ugostitelstvo.mk
Good-Food-Show-Winter-300x281-166x166Ноември 27 -30 2014

Бирмингам, Обединетото Кралство | Festival Website


BBC Good Food Show Winter е прославување на зимските рецепти, познатите готвачи и фантастичен возбудлив шопинг на свежи сезонски продукти.  Раководено од Producers Village, со кујна во срцето на настанот и мото ”Try before you buy”  на храна приготвена со сезонски производи. Исто така, можевте да гледате шоу и да го посетите Great British Bake Off Village. Со купените карти за настанот следуваше место за Supertheatre кое беше поддржано од Tesco.

Слични написи