Трет Медитерански фестивал на виното и винскиот туризам

by ugostitelstvo.mk

Во хотелот „Метропол Палас“ , во Белград на 24ти и 25ти ноември се одржа третиот Медитерански фестивал на виното, гастрономијата и винскиот туризам, организирано од Асоцијацијата на готвачи од Србија.

За време на фестивалот се одржаа предавања, презентации и дегустација на храната и виното приготвено од врвните српски, хрватски, црногорски и македонски готвачи, кои подготвуваа традиционални специјалитети.

Слични написи